NASTAVNICA ISTORIJE SUTRA PRED SUDOM: Tatjana Stevanović tužila Kecmanoviće zbog pretrpljenog u masakru u školi "Vladoslav Ribnikar"

J.D.Lj.

23. 06. 2024. u 17:08

U VIŠEM sudu u Beogradu za sutra je zakazano pripremno ročište za naknadu štete po tužbi Tatjane Stevanović, nastavnice istorije, koja je teško povređena u masakru 3. maja prošle godine, kada je Kosta Kecmanović (14), učenik u OŠ "Vladislav Ribnikar", ubio devetoro svojih drugara i radnika obezbeđenja, a ranio više osoba.

НАСТАВНИЦА ИСТОРИЈЕ СУТРА ПРЕД СУДОМ: Татјана Стевановић тужила Кецмановиће због претрпљеног у масакру у школи Владослав Рибникар

Foto: Z. Jovanović

Nastavnica je pokrenula postupak, odnosno tužbu za naknadu nematerijalne štete pred parničnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu, a protiv Kostinih roditelja, oca Vladimira i majke Miljane Kecmanović.

Tatjani Stevanović, podsetimo, posle masakra u školi i teškog ranjavanja, lekari su dugo borili za život. Srećom, nastavnica je preživela, ali kako je navela u svojoj tužbi,  Kecmanoviće tuži za pretrpljeni fizički bol i strah, umanjenje životne aktivnosti, naruženost, kao posledicu rana koje je kobnog dana zadobila.

Prošle nedelje, u istom sudu, u parničnom postupku održano je suđenje protiv Koste i njegovih roditelja, ali i škole i države, koji su pokrenuli članovi porodice Dukić, čija ćerka Adriana je ubijena kobnog 3. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev