ODLOŽENO IZRICANJE PRESUDE ZA UBISTVO U BARAJEVU: Sudija razmatra još detalja

S.J.Matić

11. 07. 2023. u 14:22

IZRICANjE prvostepene presude Zoranu Pavloviću optuženom za ubistvo Snežane Simić prošle godine u Barajevu, odložena je danas u Višem sudu u Beogradu, jer je sudsko veće odlučilo da razjasni još neke detalje.

ОДЛОЖЕНО ИЗРИЦАЊЕ ПРЕСУДЕ ЗА УБИСТВО У БАРАЈЕВУ: Судија разматра још детаља

FOTO: Arhiva novosti

Kako je navela predsedavajuća sudija Marina Anđelković u svakom rešenju o produženju pritvora Pavloviću stoji mera tužilaštva u Mladenovcu o zabrani prilaska, a ne zna se kome. To će rešenje sud tražiti da mu tužilaštvo dostavi, a Pavlović je naveo da se to odnosi na bivšu ženu, i da ono datira od pre nekoliko godina kada se razvodio.

Sudija je kazala da moraju da provere i da li je bila takva mera prema Snežani, kao i da li je ona policiji u Barajevu nekoliko dana pre ubistva možda prijavila Zorana za nasilje. Svedok Goran Mijailović je rekao da je to savetovao, pa ga treba ponovo ispitati da to razjasni, kao i Rada Simića.

Sledeći pretres zakazan je za septembar.

Pavlović se tereti za teško ubistvo na svirep način i preti mu kazna od deset do 20 godina robije, ili doživotna. On je u sudu priznao ubistvo Snežane, ali tvrdi da se ničega ne seća, jer je bio pijan. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)