MAJKA UBIJENOG ĐOKIĆA OTKRILA JEZIVE DETALJE O GORANU DŽONIĆU: Saslušan i muškarac kome je dao 10.000 evra posle ubistva (VIDEO)

J. Ć.

23. 12. 2021. u 13:32 >> 14:01

U SKLOPU istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, danas su saslušani Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, Ivan Džonić i njegova supruga, muškarac kom je Goran Džonić posle zločina vratio dug od 10.000 evra.

МАЈКА УБИЈЕНОГ ЂОКИЋА ОТКРИЛА ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ГОРАНУ ЏОНИЋУ: Саслушан и мушкарац коме је дао 10.000 евра после убиства (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

U današnjem svedočenju Ivan i Jasmina Džonić rekli su da su bili u dobrim odnosima sa Goranom Džonićem, bratom od strica i deverom, i da su mu pre tri godine pozajmili 10.000 evra.

- Rekli su da im je Goran Džonić rekao da će im novac vratiti za godinu, godinu i po dana i da oni nisu vršili pritisak na njega, ali da ga nije vraćao sve do polovine oktobra. Skoro mesec dana nakon ubistva novac im je vratio - kaže advokat Andrija Magdelinić.

Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, ispričala je na saslušanju da je prvoosumnjičeni Džonić jednom čak pištoljem pretio svojoj majci jer mu nije davala novac od devizne penzije. Ona je rekla da tu informaciju zna jer joj se Stojanka jednom prilikom, kada je došla kod nje u komšiluk, poverila i ispričala da im je Džonić pretio da će ih pobiti ako mu ne daju pare od devizne penzije.

- Opisala je njihov odnos kao jako blizak, oni su sarađivali. Džonić je pozajmljivao novac od njenog sina, pomagao mu, održavao mu auto… Bili su u prisnom odnosu, on je dolazio često u njenu kuću, boravio tu - rekao je advokat Mladen Magdalenić i dodao da je Goran Džonić nesumnjivo bio upoznat sa kretanjima Gorana Đokića, pozajmljivao je novac, često mu nije vraćao.

Džonić vraćen u pritvor u Nišu

- Imamo saznanja da je Goran Džonić prebačen iz Specijalne bolnice iz Beograda u pritvorsku jedinicu u Nišu i da su završena njegova veštačenja, ali nemamo formalno taj dokument. Čekamo da ga sledeće nedelje i dobijemo zvanično  - rekao je Andrija Magdelinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!