TUŽILAC NIJE OPRAVDAO IZOSTANAK: Odloženo suđenje najpoznatijem srpskom makrou

J. D. Lj.

05. 10. 2021. u 19:32

SUĐENjE Mihajlu Maksimoviću, navodno najpoznatijem estradnom makrou, odloženo je u utorak u Višem sudu u Beogradu za 10. novembar zbog izostanka zamenika javnog tužioca sa zakazanog pretresa, koji nije dostavio ni razlog svog nedolaska.

ТУЖИЛАЦ НИЈЕ ОПРАВДАО ИЗОСТАНАК: Одложено суђење најпознатијем српском макроу

Mihajlo Maksimović / Foto Z. Jovanović

Maksimović je, svojevremeno, na suđenju priznao da je posredovao u prostituciji između devojaka koje su radile za njega i klijenata, ali je odbio optužbe za trgovinu ljudima.

I on, kao i njegov brat Dušan Milenković, koji se tereti za isto delo, u utorak su uredno, sa slobode, stigli na suđenje. Podsetimo, Maksimović je u kućnom pritvoru i trebalo je da na ponovljenom suđenju iznese svoju odbranu.

Maksimović je uhapšen u januaru 2019. i godinu i devet meseci je proveo iza rešetaka, a od novembra prošle godine je u kućnom pritvoru. Na početku suđenja, on je kazao da je podvođenje, koje mu se stavlja na teret, a koje je on shvatao kao ozbiljan posao, organizovao kao uredno preduzeće i objasnio da su devojke radile dobrovoljno i mesečno zarađivale više hiljada evra, te da nijednu, nikada, ni na šta nije primoravao.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)