PRVI osnovni sud u Beogradu odbio je danas da odredi je danas pritvor za L.G. (38) koji je, kako se sumnja, u nedelju uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece na pešačkom prelazu pa pobegao i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Komentari (10)

nebojsa

21.07.2021. 20:29

eh drzavo srbijo,hrani i neguj korumpiranost. dzaba zakon o zaustavljanju iseljavanja i povratku iseljenih,dok se ovakve stvari desavaju,retko ko ce se vatiti

Nikola

22.07.2021. 03:09

Bio sam prisutan i ne mogu vam opisati ponizenje koje osecam nakon sto sam procitao ovu vest. Vec osuđivan, pasivizirana adresa, uznemirena javnost, bahatom voznjom gazi dvoje dece na osvetljenom pesackom prelazu, nanosi im teske telesne povrede opasne po zivot, bezi, ne pruza im pomoc, krije se, policija ga privodi, brani se cutanjem i na kraju sudija ga pusti da se brani sa slobode?! Pa sta covek mora da uradi da bi mu bio određen pritvor? Dok su deca vezana za krevet i on mora da bude u pritvoru. On u pritvoru bar ne mora da konstantno lezi, trpi bolove, bori se za zivot na aparatima, bude u komi, ima kateter i pelenu, da ponovo uci da hoda. Treba da blokiramo svaki dan ulicu Marijane Gregoran na pesackom prelazu gde se desilo ovo zlodelo dok pravda ne bude zadovoljena.

lakosta

22.07.2021. 19:42

Pa ovo je stvarno kosenje sa zdravim razumom. Zasto je pusten? Ja kao gradjanin ove drzave zahtevam da se objavi osnov po kom je ludak pusten na slobodu. A najgore od svega sto mu ovo nije prvi put. A mislim i vi kao novinari bi trebali sami da se pozabavite ovim pitanjem(ako radite svoj posao) i da se objavi. Pa ne moze narod biti lud zauvek, kad pocne da puca bice kasno.