PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA SUDARA VOZA I AUTOMOBILA: Oglasila se „Infrastruktura železnice Srbije” o nesreći kod Bajmoka (FOTO)

Novosti online

27. 05. 2024. u 10:07

NA putnom prelazu kod Bajmoka danas je došlo do nesreće, kada je automobil udario u teretni voz. Tom prilikom dva vagona su iskliznula sa pruge.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА СУДАРА ВОЗА И АУТОМОБИЛА: Огласила се „Инфраструктура железнице Србије” о несрећи код Бајмока (ФОТО)

Foto: Novosti

Tim povodom oglasila se „Infrastruktura železnice Srbije”.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas u 4.12 sati, između službenih mesta Šebešić i Bajmok, na pruzi Subotica-Sombor, na putnom prelazu obezbeđenom saobraćajnim znacima na putu i zonom potrebne preglednosti, automobil je udario u voz broj 52496 sa 18 vagona, koji je saobraćao tim delom pruge. 

Foto: Novosti

Automobil je u voz udario između petog i šestog vagona i tom prilikom ova dva vagona su iskliznula sa pruge.

U ovom sudaru nema povređenih ni usmrćenih.

Na mesto sudara odmah su izašli pripadnici MUP-a i stručne službe Infrastrukture železnice Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama koje ima Infrastruktura železnice Srbije, vozač automobila je bio u alkoholisanom stanju. 

Železnički saobraćaj na ovom delu pruge Subotica-Sombor trenutno je u prekidu, a stručne službe i Pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije uložiće maksimalne napore da što pre prugu osposobe za redovan saobraćaj vozova, naveli su iz IŽS.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)