"LIFT SE ODJEDNOM OTKAČIO I PAO, SIN MI JE TEŽE POVREĐEN": Detalji drame na Voždovcu

Novosti online

23. 10. 2023. u 14:50

OTAC i sin, Milan i Vladislav Bondžić, mogli su da nastradaju kada se u petak, u jednoj zgradi na Voždovcu, otkačio lift koji su demontirali.

ЛИФТ СЕ ОДЈЕДНОМ ОТКАЧИО И ПАО, СИН МИ ЈЕ ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕН: Детаљи драме на Вождовцу

Foto D. N.

Na sreću, prošli su sa povredama i nije bilo izgubljenih života.

- Radili smo demontažu lifta i on se u jednom trenutku otkačio i pao. Vladislav je bio u platformi, a ja iza, tako da je on povređen teže nego ja i nalazi se u Kliničkom centru - kaže Milan za Telegraf.rs.

Objašnjava da je i on sam prilično ugruvan, a da o sinu čeka informacije.

- Nije životno ugrožen, danas treba da dobijemo informacije o njegovom stanju i daljim lekarskim procedurama. Vlada je još na lekarskom posmatranju, koliko sam razumeo, napukla mu je jagodična kost - dodaje.

BONUS VIDEO: PLjAČKA U CENTRU BEOGRADA: Lopovi kradu i pred kamerama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!