PRE 20 DANA SLAVIO ROĐENDAN, SAD GA SAHRANJUJU: Igor stradao u stravičnoj nesreći kod Šapca - danas će biti ispraćen na večni počinak

Novosti online

17. 10. 2023. u 09:28

PORODICA i prijatelji se i dalje na društvenim mrežama opraštaju od mladića Igora Puškarevića (24) iz Prnjavora kod Šapca, koji je u nedelju po podne zajedno sa prijateljem Davidom Arnautovićem (20) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a sada su objavili i kada će ga ispratiti na večni počinak.

ПРЕ 20 ДАНА СЛАВИО РОЂЕНДАН, САД ГА САХРАЊУЈУ: Игор страдао у стравичној несрећи код Шапца - данас ће бити испраћен на вечни починак

Foto: Društvene mreže

Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati kada je Puškarević upravljajući "mercedesom" navodno usled neprilagođene brzine udario prvo u banderu, a zatim u betonsku ogradu pored puta, da bi na kraju kola završila na krovu.

- Sahrana našeg dragog Igora Puškarevića održaće se danas u 13 sati - piše u jednoj od brojnih objava njegovih najbližih.

Kako su juče rekle komšije, mladić se kobnog dana vozao po selu sa Arnautovićem, a do nesreće je došlo kada je krenuo u Šabac kod devojke. Navodno, on je tada malo brže vozio, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u banderu. Takođe, od siline udarca vozač je ispao iz vozila, dok je njegov drug ostao zaglavljen u smrskanom "mercedesu".

Puškarević je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je njegov suvozač nakon što su ga vatrogasci izvukli iz olupine automobila preminuo na putu do bolnice. Scene na licu mesta bile su jezive.

- I jedan i drugi mladić imali su motore i bili su u bajkerskom društvu. Igor je voleo brzu vožnju, a sada ga je ona i ubila. Nažalost, iza njega su ostale majka i mlađa sestra, dok se on pridružio ocu koji je pre nekoliko godina preminuo od bolesti - rekle su ranije komšije i dodale:

- Pa samo pre 20 dana je slavio rođendan, ovo je velika tragedija ne samo za porodicu, nego i za celo selo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: „REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)