MUŠKARAC POGINUO NA PUTU KOD KIKINDE: Teška saobraćajna nesreća na putu za Nakovo

R. Š.

10. 06. 2023. u 10:08

Na putu između Kikinde i sela Nakovo, jutros oko 4, 30 sati, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život, a drugo je teško povređeno.

МУШКАРАЦ ПОГИНУО НА ПУТУ КОД КИКИНДЕ: Тешка саобраћајна несрећа на путу за Наково

Foto: Viber grupa "Ne brže od života"

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, na licu mesta poginuo je mlađi muškarac iz Nakova B.I. (39), dok je teške telesne povrede zadobio V.M. (40) takođe iz Nakova.

- U Opštu bolnicu u Kikindi jutros je primljen mlađi muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Nakova. On je imao prelom butne kosti i nakon pregleda je, zbog te teške povrede, upućen na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Zrenjanin – saopšteno je iz Opšte bolnice u Kikindi.

Foto: Viber grupa "Ne brže od života"

Muškarac poginuo na putu Kikinda-Nakovo

Nesreća se dogodila na putu između Kikinde i Nakova u direktonom sudaru dva automobila, oepl korrse" koju je vozio poginuli i "škode oktavije" kojojm je upravljao povređeni Nakovčanin. Oba automobila su sletela s kolovoza. Do sudara dva automobila došlo je iz zasad nepoznatog uzroka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili