SUVOZAČ NASTRADAO NA LICU MESTA: Tužilaštvo utvrđuje odgovornost zbog nesreće u Crnoj Travi

I. M.

05. 05. 2023. u 13:29

OSNOVNO javno tužilaštvo u Leskovcu radi na utvrđivanju činjenica vezane za okolnosti pod kojima je juče, u saobraćajnoj nesreći u blizini Crne Trave, jedna osoba izgubila život, dok je druga zadobila lake telesne povrede.

СУВОЗАЧ НАСТРАДАО НА ЛИЦУ МЕСТА: Тужилаштво утврђује одговорност због несреће у Црној Трави

Foto: Novosti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nekoliko kilometara od Crne Trave učestvovalo je teretno vozilo težine 76 tona. U njemu su se nalazile dve osobe. Prilikom iskliznuća sa puta i delimičnog prevrtanja suvozač je preminuo na licu mesta, dok je vozač zadobio lake telesne povrede.

Uviđaj je obavio dežurni zamenik Osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, a u daljem postupku će biti prikupljenja sva obaveštenja i utvrđene sve činjenice vezane za okolnosti nastanka i odgovornosti učesnika ove nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, do prevrtanja teretnog vozila sa dizalicom došlo je nešto posle 14 sati, a telo nastradlog izvučeno je uz pomoć pripadnika leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice. Do nesreće je došlo na ravnom delu puta neposredno pre jedne blaže krivine, u mestu Livađe, na putu ka Vlasinskom jezeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave