PREVRNUO SE AUTOBUS KOD KIKINDE: Petoro putnika prebačeno u bolnicu (FOTO)

R. Š.

10. 03. 2023. u 09:54

AUTOBUS JP „Autoprevoz“ iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Iđoš.

ПРЕВРНУО СЕ АУТОБУС КОД КИКИНДЕ: Петоро путника пребачено у болницу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako saznaju "Novosti", petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i, kako saznajemo, niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže telesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnostike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju, rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici.

- Među putnicima u autobusu bila je i lekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mesta reagovala i videla u kakvom stanju je ko od putnika – rekao je izvor „Novosti“.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteo s kolovoza u levu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

- Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu – rečeno nam je u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto pre devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom delu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju