UŽAS KAKAV SE NE PAMTI: Majka koja je izgubila dete na Karaburmi već doživela istu tragediju

Novosti onlajn

08. 03. 2023. u 12:48

NA KARABURMI se danas oko 11.05 časova dogodila teška tragedija u kojoj je stradala devojčica koja je, kako se saznaje, juče napunila dve godine, nju je majka vodila za ruku. Da nesreća bude još veća, ova porodica je pre nekoliko godina izgubila još jedno dete na isti način.

УЖАС КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ: Мајка која је изгубила дете на Карабурми већ доживела исту трагедију

Foto: Novosti

- Majka je vodila devojčicu za ruku, a vozač je navodno pričao telefonom - rekao je jedan od komšija i dodao: "Ona je danas išla mužu da odnese ručak na posao i vozač ih nije video. Vozač je ostavio kamion i počeo da beži, a celo naselje je jurilo za njim".

- Ova porodica je već izgubila jedno dete. Pre 5-6 godina stradalo je dok se igralo na ulici - kaže.

Na mestu tragedije okupio se veliki broj građana, ekipe Hitne pomoći i policije su na licu mesta.

Uviđaj je u toku.

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo

Povodom saobraćajne nezgode na Karaburmi obaveštavam vas da je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: RUSKI LOVCI-BOMBARDERI PONOVO NA ZADACIMA - Snimci borbenih aktivnosti posada u avionima Su-25

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice