UŽAS NA ZVEZDARI: Žena skočila sa potkrovlja petospratnice

Novosti Onlajn

05. 09. 2022. u 19:43

KAKO prenose mediji, S.S. (50) povređena je kada je skočila sa potkrovlja petospratnice na Zvezdari, a neposredo pre toga, kako se saznaje bila je u specijalnoj bolnici.

УЖАС НА ЗВЕЗДАРИ: Жена скочила са поткровља петоспратнице

Foto: Tanjug

Kako se nezvanično saznaje, žena je povređena u nedelju oko 22 sata. 

- Bila je u stanu u potkrovlju kada se čula galama i lomljava. Bacala je stavri kroz prozor sve je to nateralo jednog od komšija da pozove policiju. Međutim, kada je policija stigla ona je počela da beži i skočila je kroz prozor - priča izvor upoznat sa slučajem. 

On dodaje da se nakon toga dogodilo nešto sasvim neverotavno. 

- Ona je nakon tog skoka bila svesna, komunikativna. Delovalo je kao da je lakše povređena, nakon pada možda otprilike dest metara. Policajci su koji su zaista brzo stigli, zvali su Hitnu pomoć i koliko sma čuo prevezli su je u Urgentni centar. Imala je posekotine na stomaku - naveo je sagovornik

Prema njegovim rečima prethodno istog dana, možda pet sati pre toga, takođe je izazvala incident. 

- Zaključala se u toaletu kafića. Tada su je prevezli u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" , verovatno su je nakon nekog vremena pustili i eto šta se desilo - naveo je izvor.

(Informer)  

BONUS VIDEO: 

Ovo je muškarac koji je izveo krvavi pir u Admirala Geprata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)