IZ LESKOVCA PREBAČEN U NIŠKI UKC: Dečak povređen kod tunela Manajle nije životno ugrožen

Игор Митић
Igor Mitić

21. 06. 2022. u 12:15

DEČAK povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac–Vranje, u blizini tunela Manajle, nije životno ugrožen i on je iz leskovačke Opšte bolnice, posle ukazane pomoći, transportovan u niški Univerzitetski klinički centar.

ИЗ ЛЕСКОВЦА ПРЕБАЧЕН У НИШКИ УКЦ: Дечак повређен код тунела Манајле није животно угрожен

Foto: I. Mitić

Dvanaestogodišnji dečak I. M. iz Petrovca na Mlavi primljen je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice u svesnom i komunikativnom stanju sa povredom lica.

- Dečak nema povrede opasne po život. Odmah po prijemu urađena je radiološka i laboratorijska dijagnostika. Pregledan je od strane dečjeg hirurga, neurologa i otorinolaringologa. Sve vreme je bio svestan, stabilan i komunikativan. Ima prelom zigomatične kosti i upućen je na dalje lečenje u niški Klinički centar – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Dečak i jedan muškarac povređeni su rano jutros u sudaru „pežoa“ i „fijata 500“ na auto-putu u smeru ka Vranju, na kilometar od isključenja za Vladičin Han. Sudar je vranjskoj policiji prijavljen nešto posle šest časova. Muškarac je zbrinut u Službi urgentne medicine bolnice u Vranju. Prema prvim nalazima, on nije teško povređen.

Zbog ove nezgode jutros su za saobraćaj bile zatvorene zaustavna i vozna traka auto-puta, dok su se vozila kretala preticajnom trakom. Saobraćaj na pomenutoj deonici je u međuvremenu normalizovan.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SMEDEREVA: Poginuo vozač kombija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri