TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Milijane koja je nestala u januaru

Novosti online

02. 03. 2022. u 16:43

TELO Milijane Milinković iz Aranđelovca pronađeno je danas u naselju Bukovik u Aranđelovcu.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено тело Милијане која је нестала у јануару

Foto: Nestali Srbija

Njeno telo pronađeno je u blizini potoka, a tužilašto je naložilo da se telo preveze na obdukciju.

Podsetimo, Milijana Milinković iz Aranđelovca nestala je u noći između 12. i 13. januara, a njena ćerka Snežana je tada rekla da su je kamere poslednji put snimile u naselju Bukovik ka Lazarevcu.

- Ona je imala određene zdravstvene probleme, ali nikada nije odlazila od kuće. Kamera ju je snimila u Bukoviku i tu se gubi trag. Sumnjamo da ju je neko pokupio kolima i povezao ka Lazarevcu, jer ona tamo ima prijatelje, a u poslednje vreme je često pričala da želi da ide da ih poseti - rekla je tada njena ćerka.

(Kurir)

BONUS VIDEO: NI TRAGA OD KSENIJE LUKIĆ - Ronioci pretražuju Dunav

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku