OVO JE ZDRAVKO (25) UPUCAN NA UMKI: Meštani tvrde da znaju ko je napadač (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2022. u 09:20

MLADI kik-bokser Zdravko B. (25) upucan je juče u stomak i nogu u Carskoj ulici u beogradskom naselju Umka, ispred kuće u kojoj živi.

ОВО ЈЕ ЗДРАВКО (25) УПУЦАН НА УМКИ: Мештани тврде да знају ко је нападач (ФОТО)

Foto: I. Marinković/Printscreen Facebook

Prema nezvaničnim informacijama, upucani mladić se dogovorio s prijateljem da se nađu, a na njega je, najverovatnije, pucano dok je sedeo u kolima.

– Čuli smo da je Zdravko upucan, pa da je krvav došao po druga i da su njih dvojica otišli u apoteku da kupe gazu kako bi mu je stavili na ranu i sačekali hitnu pomoć. Ovde pričaju da je napadač ispalio nekoliko hitaca u automobil koji je Zdravko vozio, pa ga je jedan metak i pogodio. Zbog čega, pojma nemam – navodi meštanin Umke.

Prema njegovim rečima, upucani mladić već nekoliko godina živi kao podstanar sa očuhom, majkom i mlađim bratom.

– Zdravko se doselio pre neke tri godine ovde sa porodicom. Mirni su i tihi, tako da nas je začudilo kada smo čuli šta se dogodilo. Znam da je on svojevremeno bio odličan atletičar – zaključuje naš sagovornik

Foto: I. Marinković

 

Pre tri godine pucano mu na brata

Drugi meštanin Umke tvrdi da je čuo da je napadač na Zdravka ista osoba koja je pre tri godine pucala i na njegovog mlađeg brata.

– Braća su malo nasilna i problematična. Kako su mi rekle komšije, otac tog za koga se veruje da je napadač, čim je čuo šta se dogodilo, došao je kod jednog od komšija da se raspita o svemu. Čuh da je policija pretresla i njegovu kuću i da su tu tražili oružje, ali ne držite me za reč… – navodi žitelj Umke.

Ono što je takođe poznato jeste da je Zdravko odbio da sarađuje s policijom.

Foto: I. Marinković

 

Drug ga našao krvavog u automobilu

Policija je juče pretresla kuću u kojoj povređeni mladić živi s porodicom, kao i kuću njegovog prijatelja koji je istrčao da mu pomogne.

– Čekao sam Zdravka da idemo u kladionicu. Sa terase sam video da su vrata njegovog vozila ulubljena i pomislio sam da je imao saobraćajku. Međutim, kada sam mu prišao, video sam ga kako sedi savijen na sedištu – ispričao je inspektorima prijatelj ranjenog.

On ističe da je pokušao da mu gazom zaustavi krvarenje do dolaska lekara.

– Nije hteo da mi kaže šta se dogodilo. Pomislio sam da je upucan u nogu jer mu je bila natečena i plava. Tek kasnije mi je rekao da je ranjen u stomak – naveo je ovaj mladić.

(Objektiv)

BONUS VIDEO - Narod moli ukrajinske vojnike da prestanu da ih koriste kao živi štit

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)