STRAŠNE scene na mestu pogibije desetogodišnje devojčice na Novom Beogradu.

Milan

25.01.2022. 18:42

А неиживљени возач камиона јури ко ненормалан, иако је ту станица где људи излазе и где постоји опасност да неко излети као у овом случају.

Copab

26.01.2022. 18:33

@Milan - Све ти знаш паметњаковићу! Не дај Боже да се теби деси то. Да ли би ти било драго да видиш како павијани са интернета пљују твоје име?! Несрећни човек је возио можда 30км/ч, грдосију од 20 и кусур тона, и можда је дете изненада излетело. Толико тешко возило се не зауставља у месту у таквој ситуацији. Тешко јадном човеку и родитељима. Не могу ни да замислим коме је теже. А теби је битно да си изнео паушално мишљење и задовољио своју дегенерисану тинтару.

Coa

25.01.2022. 19:13

Poštovani, ja sam rodjen i odrastao u nemačkoj, i tu i živim. Tkzv. “Gastarbajtersko dete”, kako nam vi ovde “tepate”.. U obdaništu i u osnovnoj školi, imamo predmet edukacije u saobraćaju: tipa, saobr. Znakovi, kako prelaziti ulicu, prvenstvo prelaza itd., teorija i praksa, čak obuka za vožnju biciklom, ali ne samo puko baratanje biciklom, nego isto na nekom test-terenu, sa sve semaforima itd. Po ovim udesima, po onome što vidim, kako čak i vozači se ponašaju u saobraćaju, mislim da tako nešto fali u Srbiji.

Nini

26.01.2022. 00:23

Mrak, kisa, poledica, magla … koliko puta se zahvalus Bogu sto si na vreme ugledao neoprezno dete. I zapitas se da li roditelji kod kuce veruju da imaju samostalno dete, dok ga zapravo drugi ucesnici u saobracaju i svevisnji cuvaju. :(

trlababalan

26.01.2022. 14:46

Боже мили, читам и срце ми се стеже, не могу ни да замислим како је родитељима. На жалост превише одраслих даје деци лош пример претрчавајући улицу. Кад то сви старији раде, шта очекивати од детета?! Зато ја моју децу никад ван пешачког превела нисам и увек им говорим како и на пешачком и кад има и семафор морају бити опрезни јер има свакаквих возача. Надам се да ће им бар нешто од тога што им стално понављам остати усађено у главу. Боље и дуже ићи и закаснити негде јер си ишао на пешачки или чекао зелено светло на семафору него никада не стићи ради пар минута времена које уштедиш претрчавајући. Туга...