"NOVOSTI" SAZNAJU: Mladić (18) koji je povređen na igralištu u teškom stanju, priključen na aparat za disanje

D.Z.

31. 10. 2021. u 12:50 >> 20:47

OSAMNAESTOGODIŠNjI mladić P. K. rodom iz Kuršumlije koji živi u Beogradu teško je povređen u subotu uveče u školskom igralištu u Kuršumliji.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Младић (18) који је повређен на игралишту у тешком стању, прикључен на апарат за дисање

Foto D. Miljković

Nesreća se prema saznanjima "Novosti" dogodila oko 17.00 kada je mladić izašao do igrališta iz obližnjeg restorana gde je bio na porodičnom slavlju.

- Verovatno je dečak želeo da se opusti i uhvatio se za metalnu stativu gola koji nije bio pričvršćen zbog čega se metalna konstrukcija obrušila i pala preko njega povredivši mu grdni koš - ispričali su za naš list poznanici mladićeve porodice koja živi u Beogradu, a kojem je otac iz Kuršumlije i gde je došao na proslavu osamnaestog rođendana.

- Dečak je vozilom Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja odmah prebačen u prokupačku opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić", ali odatle je dalje transportovan u niški kliničko-bolnički centar gde mu je operisana srčana maramica - pojašnjava rođak teško povređenog mladića koji se, kako saznajemo, u ovoj niškoj zdravstvenoj ustanovi nalazi u teškom, ali stabilnom stanju i diše uz pomoć aparata.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna