MILOŠA UBIO BAHATI VOZAČ? U Vladimirovcu kod Pančeva nađeno telo meštanina (22), njegov bicikl zatečen potpuno neoštećen

J. D. LjUTIĆ

30. 09. 2021. u 19:58

U VLADIMIROVCU kod Pančeva, u četvrtak rano ujutru, u Ulici cara Lazara, ispred jedne od kuća, pronađeno je beživotno telo Miloša A. (22). Na mladiću su uočene povrede, pre svega na glavi, pa je zbog sumnje u nasilnu smrt, telo mladića poslato na obdukciju.

МИЛОША УБИО БАХАТИ ВОЗАЧ? У Владимировцу код Панчева нађено тело мештанина (22), његов бицикл затечен потпуно неоштећен

Žrtva Miloš A.

Kako je "Novostima" potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, telo Miloša A. pronađeno je u lokvi krvi, ispred kuće broj 28.

- Policija je obavila uviđaj, i tom prilikom su na beživotnom telu uočene povrede u predelu glave - kažu iz nadležnog tužilaštva. - U okviru predistražnog postupka naložena je sudskomedicinska obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, ali preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti mladića.

Iz Tužilaštva nisu precizirali o kojim je to drugim istražnim radnjama reč, ali nezvanično saznajemo da je naložena i toksikološka analiza krvi žrtve, uzeti su otisci i DNK sa lica mesta, planira se i saslušanje mogućih svedoka...

Inače, o stradalom Milošu A. meštani imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan i fin, da se nikada nikome nije zamerio. Dodaju da je pre nekoliko godina ostao bez oca, i da je živeo sa majkom, sestrom i bratom. Radio je kao keramičar u Beogradu, a u selo je, navodno, dolazio samo kad je imao slobodne dane. I to, kako vele, autobusom ili ako bi ga neko povezao iz Beograda do stajališta u Vladimirovcu, odakle se do kuće prevozio biciklom, koji je ostavljao na seoskoj stanici.

I ovog puta, Miloš A. je do kuće krenuo biciklom, koji je i pronađen nedaleko od nastradalog - potpuno neoštećen.

Zbog toga se sumnja da je Miloš A. stradao u saobraćajnoj nesreći. Tačnije, da je, moguće, neko na njega naleteo svojim vozilom, udario ga i da je pao nezgodno sa bicikla i poginuo, a vozač je - pobegao, ne pruživši mu pomoć.

STRAVIČNA SCENA ISPRED KUĆE

VLASNIK kuće ispred koje je pronađeno beživotno Miloševo telo, u četvrtak je šmrkom duže vreme prao tragove krvi sa travnjaka i trotoara. Čovek je u šoku i još ne može da shvati šta se dogodilo. Kaže da dok je živ, neće zaboraviti stravičnu scenu koju je video ispred svoje kuće i nepomično telo mladića koji leži u lokvi krvi.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)