UHAPŠEN VOZAČ „PEŽOA“ IZ ZVEČANA: Mladić osumnjičen za izazivanje sudara kod Raške, nakon čega su oba automobila sletela na železničku prugu

G.Ć.

10. 05. 2021. u 12:48

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su I.J.(22) iz Zvečana zbog sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja.

УХАПШЕН ВОЗАЧ „ПЕЖОА“ ИЗ ЗВЕЧАНА: Младић осумњичен за изазивање судара код Рашке, након чега су оба аутомобила слетела на железничку пругу

Foto: N. Skenderija

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, on se sumnjiči da se u subotu, oko 16 časova, u mestu Kaznoviće kod Raške, upravljajući „pežoom“ sudario sa „opelom“ koji je vozio četredsetsedmogodišnji muškarac, nakon čega su oba automobila sletela na železničku prugu.

Četrdesetčetvorogodišnji suvozač iz „opela“ je podlegao povredama na mesta udesa, dok je vozač lakše povređen. Suvozač u „pežou“, dvadesetpetogodišnja devojka, zbog zadobijenih povreda zadržana je na lečenju u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!