ŠEFICA KABINETA BIVŠE MINISTARKE PRAVDE SNEŽANE MALOVIĆ IZA REŠETAKA: Treći sud odredio pritvor za još troje osumnjičenih za krađu ordenja

J.D.Lj.

22. 03. 2024. u 15:14

U NASTAVKU preduzimanja dokaznih radnji prema 10 osumnjičenih za koje postoji sumnja da su izvršili krivično delo teška krađa, odnosno da su umešani u krađu ordenja iz kancelarije SIV-a i tom prilikom oduzeli 43.000 državnog ordenja, a o čemu je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je odredio pritvor prema I. Z. (53), kao i za bivšu šeficu kabineta nekadašnje ministarke pravde Snežane Malović - S. S. (44), zatim za N. A. (63) i A. T. (60).

ШЕФИЦА КАБИНЕТА БИВШЕ МИНИСТАРКЕ ПРАВДЕ СНЕЖАНЕ МАЛОВИЋ ИЗА РЕШЕТАКА: Трећи суд одредио притвор за још троје осумњичених за крађу ордења

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

O daljim radnjama koje tužilaštvo preduzima u cilju rasvetljavanja svih detalja predmetnog krivičnog dela javnost će biti blagovremeno obaveštena, navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, na listi osumnjičenih za krađu je 10 osoba, među kojima je i Slobodan Homen, nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu pravde, za kojeg Tužilaštvo traži da sud raspiše poternicu, s obzirom na to da je nedostupan državnim organima. 

On se, navodno, duže vreme nalazi van zemlje, odnosno u - Dubaiju.

BONUS VIDEO:

MASAKR KOD VRŠCA: Dečak (13) sekirom ubio 12 jaganjaca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)