PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV M.D.(38): Zbog droge tužilaštvo traži zatvor od godinu i dva meseca

J.D.Lj.

23. 08. 2023. u 15:00

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv okrivljenog M.D.(38) zbog sumnje da je izvršio produženo krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ М.Д.(38): Због дроге тужилаштво тражи затвор од годину и два месеца

Foto: Novosti

On je u septembru 2022. godine u Zemunu, neovlašćeno držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu supstancu koja je Pravilnikom o utvrđivanju Spiska psihoaktivnih kontrolisanih supstanci proglašena za opojnu drogu i to 0.05 grama opojne droge heroin. Predmetnu drogu držao je u paketiću, što je pregledom od strane policijskih službenika Interventne jedinice 92 pronađeno i oduzeto od okrivljenog.

Takođe, u oktobru 2022., GO neovlašćeno je držao 0.30 grama opojne droge heroin,  u PVC paketiću koji je stavio u usnu duplju, što je pregledom od strane policijskih službenika PS Zemun pronađeno i oduzeto od okrivljenog.

Imajući u vidu prethodnu osuđivanost okrivljenog za istovrsno krivično delo, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 2 meseca, kao i da se okrivljenom izrekne mera bezbednosti oduzimanja predmeta - oduzetih opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)