SASLUŠAN MANIJAK SA BRANKOVOG MOSTA: Zaćutao u tužilaštvu, do sada se javilo šest devojaka koje je spopadao

N.B.

28. 04. 2023. u 10:07

MANIJAK N. P. (22), koji je, kako se sumnja, spopadao više devojaka u Beogradu, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, i predložen mu je pritvor. Postoje sumnje da postoji još žrtava i MUP je pozvao oštećene da se jave i nasilje prijave.

САСЛУШАН МАНИЈАК СА БРАНКОВОГ МОСТА: Заћутао у тужилаштву, до сада се јавило шест девојака које је спопадао

Foto: MUP

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje prema okrivljenom N. P. zbog sumnje da je izvršio više krivični dela nedozvoljene polne radnje iz čl. 182 KZ.

Naime, postoje osnovi sumnje da je N. P. u periodu od meseca januara 2023. godine sve do lišenja slobode, u noćnim časovima, na različitim lokacijama u Beogradu, sa leđa prilazio devojkama i polno ih uznemiravao, te je podnetom krivičnom prijavom do sada obuhvaćeno šest oštećenih devojaka.

Okrivljeni N. P. je saslušan danas pred postupajućim zamenikom javnog tužioca, i tom prilikom nije iznosio odbranu, već je iskoristio zakonsko pravo da ništa ne izjavi, nakon čega je tužilaštvo predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu odredi pritvor prema okrivljenom u trajanju od 30 dana s obzirom na to da osobite okolnosti ukazuju da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u dokaznom postupku ispitati oštećene i svedoke, narediti neuropsihijatrijsko veštačenje okrivljenog, eventualno pribaviti video-snimke nadzornih kamera i sprovesti druge dokazne radnje, a naročito proveriti da li ima još oštećenih ovim krivičnim delom, u kom cilju tužilaštvo podseća da je MUP RS objavio fotografiju N. P. i uputio poziv građanima da ukoliko prepoznaju okrivljenog kao izvršioca krivičnog dela učinjenog na njihovu štetu prijave krivično delo.

U vezi sa navedenim, tužilaštvo apeluje na građane da u ovim i sličnim situacijama, a naročito u odnosu na izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, prijave izvršenje krivičnog dela i učinioca policiji ili tužilaštvu.

BONUS VIDEO: (UZNEMIRUJUĆE) POJAVIO SE NOVI SNIMAK - Muškarac prebio ženu na pijaci na Karaburmi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024