LAŽNO IH PRIJAVIO, PA SAD ON ČEKA NA SUDU: Vlasotinčanin na optuženičkoj klupi

I. M.

31. 03. 2023. u 16:50

PROTIV Vlasotinčanina koji je, kako se sumnja, lažno prijavio dvojicu sugrađana da su pokušali da mu iznude novac Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu podnelo je optužni predlog.

ЛАЖНО ИХ ПРИЈАВИО, ПА САД ОН ЧЕКА НА СУДУ: Власотинчанин на оптуженичкој клупи

Foto: I.Mitić

Tužilaštvo je saopštilo da je to učinjeno zbog postojanja opravdane sumnje da je podnosilac krivične prijave učinio krivično delo lažno prijavljivanje i predložilo da se oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od godinu i po dana.

Nakon preduzetih dokaznih radnji leskovačko Osnovno javno tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu podnetu protiv U.S. i M.S. zbog krivičnog dela iznuda u pokušaju, jer je utvrđeno da osumnjičeni, kojima je ukinut pritvor, prema podnosiocu prijave nisu učinili krivično delo.

Policiji je prijavljeno da su ova dvojica Vlasotinčanina, sredinom marta, pozvali jednog mladića iz tog mesta da izađe ispred kuće i uđe automobil koji je vozio S.M. dok ga je U.S. više puta udario pesnicama zahtevajući novac koji mu navodno duguje.

Osumnjičeni su potom uhapšeni i, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom javnom tužiocu, ali su dokazne radnje pokazale da je ova prijava, kako se opravdano sumnja, bila lažna.

BONUS VIDEO: TURSKI DRŽAVLjANI PALI SA 220 KG MARIHUANE - Akcija MUP-a u Sremskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)