SERIJA NESVAKIDAŠNJIH KRAĐA U POŽEGI: Ukrao zamrzivač i mašinu, plen bili i televizori - policija uhapsila osumnjičenog

Novosti online

27. 03. 2023. u 10:59

POLICIJA u Požegi uhapsila je 35-godišnjaka iz ovog grada pod sumnjom je da poslednjih nedelja počinio seriju teških krađa koje je izvodio pod okriljem noći.

СЕРИЈА НЕСВАКИДАШЊИХ КРАЂА У ПОЖЕГИ: Украо замрзивач и машину, плен били и телевизори - полиција ухапсила осумњиченог

Foto:V.Mitrić

Samo jednom prilikom nije provalio u objekat koji mu se našao na meti, i to ovu krađu, premda su plen bili dubeći zamrzivač i mašina za sušenje veša, čini nezapamćenom. Do dva komada bele tehnike osumnjičeni je došao tako što je ušao u krug preduzeća koje trguje ovom vrstom robe, potom i u zatvoreni prostor pored magacina, odakle je ukrao zamrzivač i mašinu. Natovario ih je na kolica i oterao, kasnije i prodao.

Na teret mu je stavljena i krađa televizora iz požeške kafane u koju je upao posle radnog vremena, kao i krađa parfema iz trgovinske radnje. Iz jedne od radnji ukrao je i pazar. Deo ukradenih parfema policija je pronašla, dok je sve ostalo Požežanin uspeo da proda, a novac da potroši.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog produženog dela teška krađa i određen mu je pritvor.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima