U MERCEDESU 129.500 NEPRIJAVLJENIH EVRA: Zaplena neprijavljenog novca na Gradini

V.Ć.

23. 11. 2022. u 12:17

CARINICI na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina otkrili su 129.500 evra u automobilu marke "mercedes" koji je iz Austrije putovao za Tursku.

У МЕРЦЕДЕСУ 129.500 НЕПРИЈАВЉЕНИХ ЕВРА: Заплена непријављеног новца на Градини

V.Ć.

Novac u apoenima od po 200 evra bio je u rancu jednog od dvojice putnika. Shodno Zakonu o deviznom poslovanju i aktuelnim propisima, od putnika je privremeno oduzeto 109.000 evra, a ostatak im je ostavljen.

Pomenuti putnik je sa prekršajnom prijavom predat Prekršajnom sudu u Pirotu, gde će morati da dokaže poreklo novca i da plati kaznu. Ukoliko papirima ne uspe da dokaže da je reč o legalnom novcu, on će biti oduzet.

U Srbiju se može uneti, odnosno izneti maksimalno 10.000 evra bez obaveze da se novac prijavi.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla