SASLUŠANI POLICAJCI IZ BEOGRADA: Jedan izneo odbranu, drugi ćutao "kao zaliven"

N.B.

16. 11. 2022. u 16:54

POLICIJSKI službenici iz Beograda Aleksandar P. i Nikola V., koji se sumnjiče da su vođama organizovane kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću odavali poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP saslušani su danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

САСЛУШАНИ ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ БЕОГРАДА: Један изнео одбрану, други ћутао као заливен

Žandarmerija ispred Specijalnog suda, Foto Tanjug

Nakon saslušanja zamenik tužioca je predložio sudiji za prethodni postupak Specijalnog suda da se Aleksandru P. odredi pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, zatim zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke. Za Nikolu V. je predložena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili mkomuniciranja sa određenim licima.

Kako saznajemo, Nikola V. je izneo odbranu, dok je drugi osumnjičeni odlučio da se brani ćutanjem.

Oni su uhapšeni  15.novembra po nalogu TOK uz saradnju sa Službom MUP za unutrašnju kontrolu, a sumnjiče se za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja.

Prema navodima krivične prijave,  sumnja se da su od juna do oktobra 2020. godine u više navrata neovlašćeno pripadnicima organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Belivuk i Miljković odavali poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠENI RAZBOJNICI: Pokušali da opljačkaju menjačnicu