PROTIV tri učenika Tehničke škole u Trsteniku pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak zbog incidenta, koji se dogodio u učionici škole 9. novembra - saznaju “Novosti”.

Pera

14.11.2022. 17:04

Ne znam sta su mislili kad su to radili. Da nece biti kaznjeni? Ispravna kazna je oduzimanje mogucnosti komunikacije preko interneta. Znaci, operatere obavezati da im godinu dana ne dozvoljavaju kupovinu i koriscenje kartice. Za ustupanje komunikacije od strane treceg lica, uvesti slicnu kaznu. Porodicu iskljuciti sa interneta na isti period. I zaduziti nekog da prati izvrsenje sankcije i eventualne pokusaje komunikacije. Nova dela, traze adekvatne kazne. Za njih nije kazna novcana ili vaspitni rad, vec iskljucivanje sa medija zbog kog su izvrsili nedelo.

Zoran

14.11.2022. 17:12

Dugo pripreman i dobro osmišljen huliganski postupak nevaspitanog učenika koji po ubrzanom postupku treba procesuirati i strpati u zatvor pa neka tamo izigrava "selskog djilkoša".

Zoran

14.11.2022. 17:12

Dugo pripreman i dobro osmišljen huliganski postupak nevaspitanog učenika koji po ubrzanom postupku treba procesuirati i strpati u zatvor pa neka tamo izigrava "selskog djilkoša".

buki

14.11.2022. 17:25

Baš sam skoro komentarisala, da je od svih seminara koje prosvetari pohađaju zbog neophodnih poena i na kojima ne čuju ništa novo što već nisu znali, najpotrebniji seminar koji bi im zaista nečemu služio - SEMINAR IZ DŽUDOA I SAMOODBRANE.

hana

14.11.2022. 17:32

Sramota je kakvu nevaspitanu decu i omladinu imamo,nikoga ne postuju a za autoritete i ne znaju..nekada su se stariji postovali..roditelji i skola su krivi sto deca nisu vaspitana i sto nisu nicemu dobrom naucena!

Milovan

14.11.2022. 18:11

Opet ce biti po starom. Pa to su zlatna deca.Neznamo sta im bi.Ovo im je prvi put. I pojela maca.Profesorka osramocena. I kakav sada ona ima autoritet u skoli.??? Odmah ih izbaciti iz skole.Novcana velika kazna. I da nemaju pravo da se upišu u istoj opštini u drugu skolu.

Mama

14.11.2022. 19:05

Ја бих моје дете ...знате већ...брука и стамота, немам речи...за коју плату...за кога...ова деца су одраз својих родитеља, немам речи.И сама сам просветни радник, ово је дно дна!

U Ime Prosvete

14.11.2022. 19:58

Vratite vaspitačima,učiteljima,profesorima...pravo da vaspitavaju decu pošto to očigledno neki roditelji ne znaju. Vratite im pravo na autoritet.Da moje dete ovako nešto uradi...Zatvor i policija bi mu bili jedini spas.

Tanasko

14.11.2022. 20:31

Избацити из школе,без права на даље школовање.Ово је напад на професорку.Шта ради директор?Полиција?Какви родитељски састанци- у поправни дом по хитном поступку.Родитељи да се казне са по милион динара па нека виде шта ће.Ти " Мангупи" ће сутра да буду криминалци.

Iva

15.11.2022. 00:27

Да вам кажем штаће се десити, шта ће бити казна...укор директора. Ми морамо да саставимо креативна предавања, да деци забога не буде досадно, кад испитујемо само што им се не извињавамо што не знају, јер наша је грешка што је то деци досадно да уче, нисмо им јаднима приближили градиво, а тек стрес, замислите не смемо да их стресирамо оценама, па да напоменемо, не сме велики бр јединица јер ако их има ми смо криви...шта год да се деси ми смокриви и ова професорка их је вероватно нечим изазвала. А деца...обични хулигани, договоре се бојкотују писмени, бојкотују испитивање, пишу петицију да мењају професора (јер се недолично понаша, и још лепо упозоре наша реч против једне ваше, шта мислите коме ће веровати). Испашће да ће ова жена морати њима да се извини.

Duško

15.11.2022. 08:31

Ako želimo red,rad , disciplinu i pre svega poštovanje Zakona nikog ne treba vešati, ali zabraniti nastavak školovanja za učesnike ovog sramnog čina-jer ovo je za ulicu, pa tamo nek i ostanu.

Kalimero

15.11.2022. 09:02

Novčana kazna i to prebaciti profesorki za nanetu duševnu bol. Društveno koristan rad 6 meseci na kamion sa đubretarima (čast ljudima koji tako pošteno zarađuju za život) ali ovim "facama" bi bio blam. Ako "zabušavaju" produžavati dok ne odrade kaznu pošteno. E da medijski propraćeno uz objavu imena i trag u policijskom dosijeu Dosta je više inicijala.

Joe

15.11.2022. 09:34

E Srbijo majko! Bas sam ja smeo da se setam po ucionici kako sam hteo,ili da pricam na casu i slicno. Samo kad blejis onako kroz prozor pa dobijes iznenadnu cusku,a ne ovako nesto. Stap mirko,klecanje na kukuruzu i cosak su mama vaspitanja

Dejan

15.11.2022. 12:25

Bravo za roditelje bravo,sad i oni normalni roditelji ispadaju idioti kao i debili od te dece,dobro treba da se zapitamo gde i kako zivimo.

Aleks

17.11.2022. 17:27

Treba STROGIM ZAKONOM ograničiti rađanje ovakve djece.Nije svrha,da baš svako postane ili bude roditelj samo zato što nisu pravilno koristili kondom.Roditelji koji se "kulturno uzdižu" na "herojima i junakinjama" Zadruge ili Parova odgajaju ovakvu degenerik djecu. Psiho testiranje uvesti svakom ko i pomisli da se rasplodi i razmnožava.Jer često je kvalitet mnogo važniji od kvantiteta.Jadan je narod kojoj su ovakva djeca budućnost nacije i države.