SASLUŠAN IGOR MILOŠEVIĆ: Serijski silovatelj izneo svoju odbranu, predložen pritvor

N. B.

02. 10. 2022. u 12:09

IGOR Milošević, serijski silovatelj koji je osumničen za izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

САСЛУШАН ИГОР МИЛОШЕВИЋ: Серијски силоватељ изнео своју одбрану, предложен притвор

Foto: Jutjub/Portal Informer

On je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Kako nezvanično saznajemo, Milošević je na saslušanju priznao da je rekao novinarkama "Ako odlučim da vas silujem, ja ću da vas silujem, ako nema nikoga da to spreči", ali je tvrdio da to nije rekao sa ciljem da im preti, već kaže da je to bio deo njegove priče kada je opisivao silovanja koja je počinio.

Nakon toga zamenik tužioca je predložio sudu da se Miloševiću odredi pritvor zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.

Takođe, radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku.

BONUS VIDEO: SEĆANJE - Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA: Ono što su navijači reprezentacije Srbije uradili na Svetskom prvenstvu raspametilo Ruse