UBISTVO U POKUŠAJU U BEOGRADU: Surovo pretukao čoveka, pa rekao da se toga ne seća

J.D.Lj.

09. 08. 2022. u 13:39

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan P. (23) zbog sumnje da je 7. avgusta oko 2:30 časova u Jug Boganovoj ulici pretukao 45-godišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život, a zatim se udaljio sa lica mesta.

УБИСТВО У ПОКУШАЈУ У БЕОГРАДУ: Сурово претукао човека, па рекао да се тога не сећа

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu tvrdeći da se ne seća tog događaja.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Stefanu P. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

Na teret mu se stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, gde mu je konstatovano krvarenje u mozgu, a brzom reakcijom policija je identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

BONUS VIDEO:

POGROM SRBA IZ KRAJINE: "Oluja" - zločin bez kazne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽENA ZAVRŠILA NA OPERACIJI I TRANSPLANTACIJI KOŽE: Saslušani kozmetičar i lekar opšte prakse, osumnjičeni za pogrešno lečenje