ON JE ČASTAN I SPOSOBAN: Hrkalovićeva saslušana kao svedok tužilaštva u nastavku istrage protiv policijskog generala Slobodana Malešića

V. N.

21. 04. 2022. u 19:30

DIJANA Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije, svedočila je u četvrtak u Tužilaštvu za organizovani kriminal u okviru istrage koja se vodi protiv generala Slobodana Malešića, načelnika Policijske uprave Novi Sad.

ОН ЈЕ ЧАСТАН И СПОСОБАН: Хркаловићева саслушана као сведок тужилаштва у наставку истраге против полицијског генерала Слободана Малешића

Foto I. Marinković

On je uhapšen početkom meseca, zbog sumnje da je organizator kriminalne grupe, koja je, kako se tvrdi, formirana sredinom 2018. godine radi vršenja više krivičnih dela s koruptivnim elementima. Pored njega, ovim postupkom obuhvaćeno je još osumnjičenih. Malešić je ranije negirao dela koja mu se stavljaju na teret i, prema rečima njegovog advokata Veljka Delibašića, izneo je dokaze u svoju korist.

Delibašić je u četvrtak naveo da je Hrkalovićeva saslušana kao svedok tužilaštva. Istakao je da je tokom ispitivanja bila vrlo kategorična i precizna.

- Rekla je da poznaje Malešića i da sve što zna o njemu jeste da je častan i sposoban policajac. Kategorično je, više puta odgovarajući na pitanja zamenika tužioca, izjavila da on nikada apsolutno od nje niti je tražio i zahtevao da nešto uradi, niti da ne uradi, čime je potvrdila i navode odbrane Slobodana Malešića - izjavio je Delibašić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DRAMA KOD LOZNICE: Rade ubio vuka od 36 kilograma - na samo 500 metara od sela (FOTO)