UHAPŠENA ŽENA KOJA JE PRETILA SMRĆU NOVINARKI „NOVOSTI“: Dve godine izbegavala suđenje

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 03. 2022. u 14:53

IVANA S., osumnjičena za pretnje smrću novinarki „Večernjih novosti“ iz Vranja Jeleni Stojković, uhapšena je zbog neodazivanja na sudske pozive, potvrdilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРЕТИЛА СМРЋУ НОВИНАРКИ „НОВОСТИ“: Две године избегавала суђење

D. Ristić

Rešenje o određivanju pritvora Ivani S. je doneo Osnovni sud u Vranju, a zbog neodazivanja na pozive suda za glavni pretres u postupku koji se vodi protiv nje. Ona je osumnjičena za ugrožavanje sigurnosti novinarke "Novosti", i nije se pojavila ni na jednom od zakazanih ročišta na suđenju koje je u Osnovnom sudu u Vranju počelo novembra 2019. godine. Svoje nedolaske nije ničim pravdala, pa je tužilaštvo naložilo njeno privođenje.

Slučaj je počeo nakon teksta objavljenog u "Novostima" o maloletnoj devojčici čije su se obnažene slike umnožavale među osnovcima u Vranju. Iako u tekstu nije naveden identitet nijednog učesnika slučaja, osumnjičena se predstavila kao majka devojčice i našoj novinarki uputila više od 40 telefonskih poziva sa pretnjama da će "ubiti nju i njeno dete ispred vrtića". Nakon što je slučaj prijavljen policiji, ona je privedena, a tokom saslušanja je priznala sve optužbe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)