PIJAN VOZIO U SUPROTNOM SMERU: Nesavesni vozači divljali u saobraćaju, policija privela dvojicu

Novosti online

28. 01. 2022. u 10:30

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja vozača "smarta" zbog nasilničke vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a rano jutros vozača "opel astre" koji je vozio pod dejstvom alkohola brzinom znatno većom od dozvoljene.

ПИЈАН ВОЗИО У СУПРОТНОМ СМЕРУ: Несавесни возачи дивљали у саобраћају, полиција привела двојицу

Foto: MUP

Policija je noćas oko 1.45 časova zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "smart", koji je Ulicom Jove Ilića na Voždovcu vozio u kontra smeru, primoravajući ostale učesnike u saobraćaju da naglo menjaju pravac.

On se oglušio o svetlosne i zvučne znake saobraćajne patrole da se zaustavi, a policijski službenici su ga brzom i efikasnom reakcijom sustigli i bezbedno zaustavili.

Alko-testom je ustanovljeno prisustvo 1,36 promila alkohola u njegovom organizmu, a droga testom da je pozitivan na kokain i kanabis.

Rano jutros oko 3.35 časova, na auto-putu na teritoriji Novog Beograda, presretačem je zaustavljen dvadesetčetvorogodišnjak koji je upravljao automobilom "opel astra" brzinom od 168,1 kilometar na čas, na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Alko-testom izmeren je 1,51 promil alkohola u njegovom organizmu.

Vozači će nakon zadržavanja u službenim prostorijama biti sprovedeni kod sudije za prekršaje.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU - Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)