ČUJEM da je Bjelogrlić u sudu izrazio žaljenje, da bi na kraju kad je izašao rekao da žali što je on naseo na provokacije. Znači, žali sebe, ne žali mene. Ponavljam, nikakvih provokacija nije bilo, opet je lagao, izmišlja gluposti. Nismo imali nikakav kontakt - kaže, za "Novosti", reditelj Predrag Gaga Antonijević, posle vesti o ukidanju zadržavanja Draganu Bjelogrliću koji ga je napao u niškom hotelu u noći između nedelje i ponedeljka.

Komentari (16)

vladimir

24.08.2021. 17:25

Gosp. Antonijeviću, ništa nije sporno i nemorate se pravdati ali je "šok" za srpsku javnost bestijalnost jednog filmskog "umetnika" da sebi dozvoli takav incident!? Bjela, umesto da se ponosi /s pravom/ na dva priznanja i da opušteno uživa u njima on pravi takav eksces! Neverovatno i za svaku osudu ali poznavajući "naše tužilaštvo" NEĆE biti ozbiljno sankcionisan - NAŽALOST!

Dragan R

24.08.2021. 21:07

На жалост и ово се гледа кроз призму ко је чији, а реално нема везе ни са политиком ни са уметношћу. Ствар је врло проста. Ради се о личном сукобу, а поступак Драгана Бјелогрлића је врло ружан, подмукао и прљав и ничим се не може оправдати. Али добро, људи смо и сваком може да се деси жута минута. Да је изашао и извинио се за учињено ни по јада. Уместо тога он бесрамно лаже и обмањује народ, чиме само потврђује да је обичан хохштаплер .

Slavko

25.08.2021. 11:05

Mnogo je onih koji su prisustvovali nemilom događaju. I svi znaju da Antonijević nije provocirao. Sud će doneti pravednu odluku, za nasilje ne postoje izgovori.