LAŽ JE DA SAM GA PROVOCIRAO! Gaga Antonijević, za "Novosti", po ukidanju zadržavanja Bjelogrliću

A. P.

24. 08. 2021. u 16:10

ČUJEM da je Bjelogrlić u sudu izrazio žaljenje, da bi na kraju kad je izašao rekao da žali što je on naseo na provokacije. Znači, žali sebe, ne žali mene. Ponavljam, nikakvih provokacija nije bilo, opet je lagao, izmišlja gluposti. Nismo imali nikakav kontakt - kaže, za "Novosti", reditelj Predrag Gaga Antonijević, posle vesti o ukidanju zadržavanja Draganu Bjelogrliću koji ga je napao u niškom hotelu u noći između nedelje i ponedeljka.

ЛАЖ ЈЕ ДА САМ ГА ПРОВОЦИРАО! Гага Антонијевић, за Новости, по укидању задржавања Бјелогрлићу

V. Danilov/Printscreen/TV Pink

- Tvrdi da je pošao u WC iako se na snimku jasno vidi da ide pravo na mene. Pominje provokaciju a svi su videli da sam bio okrenut na suprotnu stranu i pričao sa ljudima koji su sedeli sa mnom za stolom. To je apsolutna laž. To je pokušaj da ublaži svoje delo, da dobije manju kaznu, ali, ponavljam, taj čovek je i lažov i korupcionaš i kriminalac.

Antonijević je potom reagovao i na druge insinuacije koje kruže.

- Vidim takođe da je komentar kako smo Maksa Ćatović i ja došli u Niš maltene namerno da pokvarimo Bjelogrlićevo slavlje u Nišu, kao da je on vlasnik festivala. Mi smo došli na lični poziv gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i bili smo kod nje na svečanom prijemu povodom otvaranja festivala. Ni na kakve druge projekcije ili privatne žurke nismo išli - napomenuo je Antonijević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili