ODJAVA FIRME ONLAJN: Puštena u rad aplikacija za podnošenje prijava za promene podataka preduzetnika

G.N.

27. 12. 2023. u 14:50

NA portalu sa elektronskim servisima Agencije za privredne registre (APR) puštena je u rad aplikacija za podnošenje prijava za promene podataka preduzetnika, kao i za brisanje preduzetnika, saopšteno je iz ove ustanove. Preduzetnici koji žele da prijave podnose u pisanoj formi, mogu da nastave to da rade kao i do sada, lično ili poštom.

ОДЈАВА ФИРМЕ ОНЛАЈН: Пуштена у рад апликација за подношење пријава за промене података предузетника

Foto Tanjug

Za eRegistraciju promena podataka i brisanja, potrebno je da preduzetnik ima kvalifikovani elektronski sertifikat, odnosno elektronski potpis, instaliran čitač elektronskih kartica i novu NEXU aplikaciju za elektronsko potpisivanje svih budućih elektronskih dokumenata, faktura i slično, koja se može besplatno preuzeti sa sajta APR, kao i bilo koja vrsta platne kartice.

Puštanjem u rad aplikacija za elektronsko podnošenje prijava za promene i brisanje, uz pre par godina uvedenu prijavu eRegistracija osnivanja preduzetnika, APR je omogućio preduzetnicima da sve postupke registracije, koji se vode u registru privrednih subjekata, mogu da obave u digitalnom obliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

DELEGACIJA Srbije i zamenik predsedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili su danas godišnji sastanak predstavnika komisija za odbranu i bezbednost parlamenata Jugoistočne Evrope nakon što je poslanik hrvatskog Sabora, govoreći o Savetu Evrope, rekla da će Priština biti primljena u Savet Evrope što je bila direktna provokacija upućena delegaciji Srbije.

12. 06. 2024. u 16:13

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama