NOVO KOLO NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": U igri još 10 stanova u Beogradu

Novosti onlajn

04. 04. 2023. u 16:35

DRUGO kolo nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” počeće na jesen ove godine, a građani su do sada poslali ukupno 127 miliona fiskalnih računa. Slanje računa je moguće i između dva kola, a građani u proseku i dalje dnevno pošalju oko 600.000 fiskalnih računa.

НОВО КОЛО НАГРАДНЕ ИГРЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: У игри још 10 станова у Београду

Foto: Instagram printskrin/ministarstvo_finansija's profile picture ministarstvo_finansija

Ukupan broj otvorenih naloga je skoro 927.000.

Iz Ministarstva finansija podsećaju da umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava.

U drugom kolu nagradni fond će biti 10 stanova u Beogradu, a toliko stanova je dodeljeno i u okviru prvog kola.

Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod, a druga važna novina jeste da svaki račun može da bude dobitni – nije propisana minimalna vrednost i svaki učesnik može da registruje neograničeni broj računa.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog.

Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

BONUS VIDEO: Siniša Mali - Srbija je na sigurnom putu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije