RADIONICA PKS: kako da sačuvate i unapredite svoj biznis

V.N.

30. 11. 2022. u 07:30

PRIVREDNA komora Srbije u saradnji sa kompanijom KPMG, Goodfaith Consulting i SOG advokati, organizuje 5. decembra radionicu „Izazovna vremena kao prokretač pozitivnih promena“.

РАДИОНИЦА ПКС: како да сачувате и унапредите свој бизнис

Foto: Shutterstock

Vlasnici malih i srednjih preduzeća moći će da nauče sve o pravilnom finansijskom upravljanju kroz prizmu ranog otkrivanja i upravljanja rizicima, koji su to sve izazovi u poslovanju u kontekstu savremenih dešavanja, saznaju sve o temi imovinsko-pravnih odnosa među članovima privrednog društva, korporativnom upravljanju, reorganizaciji i transformaciji firme.

Na putu ka održivom poslovanju, svaki privredni subjekt prolazi različite faze, od nesigurnosti, istraživanja mogućnosti, pa do velikog uspeha, ali i neuspeha, objašnjava Tamara Dunđerović, rukovodilac Centra za programe podrške privredi i mikro, malim i srednjim privrednim društvima u PKS.

„Svaka od tih faza je mogućnost za učenje, šta daje rezultate, ali i šta bi trebalo da se promeni. Neretko se dešava da privrednici uoče poteškoće u poslovanju, ili da se suoče sa njima, kada su opcije za oporavak manje izvesne. Preventivnim analiziranjem poslovanja privrednika preduprediće se potencijalni izazovi i obezbediti kontinuiranost u obavljanju delatnosti, a time i zdravo održivo poslovanje“, ističe Dunđerovićeva.

Zato će fokus radionice, koja je prevashodno namenjena rukovodiocima/vlasnicima malih i srednjih preduzeća, biti na izazovima u poslovanju u svetlu aktuelnih globalnih dešavanja, značaju pravilnog finansijskog upravljanja i ranom otkrivanja i upravljanju rizicima, regulisanju odnosa između članova društva, imovinsko-pravnim odnosima i regulatornom „compliance“, kao i na profesionalnom upravljanju, transformaciji i reorganizaciji i korporativnoj kulturi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)