NA SASTANKU ministara finansija zemalja članica G7 jednoglasno je doneta odluka o ograničavanju cena ruske nafte i gasa, saopštio je ministar finansija Japana Šunići Suzuki.

master

02.09.2022. 15:52

Vi cete odrediti cenu??? dali ste vi svi bolesni, Rusija ima product, naftu,gas, vi bi da kupite po vasim cenama, za vas sve ludnica ima slobodnih kreveta, idite sami da vas narod ne otera tamo.

Revolucija

03.09.2022. 13:17

@master - Samo se vi glupirajte, na kraju ćete imati revoluciju i vlast proleterijata u najkraćem vremenskom roku. Pa kad eventualno budete čekali izvršenje kazne za izdaju, koju će vam vaš narod izreći - pričajte nam o ograničenju cena. Idioti.

Bonaparta

02.09.2022. 15:55

Živo me interesuje kako to misle da izvedu. Šta zamišljaju da će Rusi da im prodaju gas i naftu po cenama koje njima odgovaraju?? Bože bjdala. Tek sada će sve slavine da im zavrnu. Uostalom tržišnu ekonomiju nije izmislila Rusija već zapad. Berzu su takođe oni izmislili da bi se bogatili malverzacijama na bezi, sada im se to lupa o glavu. Tražili ste gledajte. Ograničite Norveškoj cene koja pravi enormni profit. Naravno da nećete, jer je vaš džep i profit u pitanju. Odluče li Rusi da stopiraju 5 miliona barela nagte da ne prodaju ode nafta na 300 - 400 dolara po barelu. Ko će to da plati pa vi tupani jedni.

Napaceni

02.09.2022. 16:03

Ovi idioti nisu normalni! Prvo, oni ogranicavaju cene na svetskom trzistu i to tudje robe, kao da se njih pita? Kupi ako hoces i trebas, a ako ne obidji u sirokom luku... Drugo, budu li dirali ruske tankere i sputava li ih nod prevoza, hipersonicne rakete ce proraditi po Evropi i pre nego bude doslo vreme. Mnogo se zaigrali i dali sebi na vaznosti!

Cika Velja

02.09.2022. 16:05

Znaci...na pijaci gde se prodaje nafta i gas oni su spremni da plate onoliko koliko oni kazu? A moze da se desi da trgovac i nece da im proda robu,jer je njegova i moze kako hoce,cak ne mora ni da objasnjava zasto?

Dragan R

02.09.2022. 18:04

Ti ljudi su definitivno zreli za ludnicu. Na koga se to odnosi ograničenje cena za rusku naftu i gas? Ono što je moguće je da zabrane kompanijama iz svojih zemalja da kupuju te sirovine po cenama većim od onih koje su oni odredili. Trećim zemljama to mogu da učinesamo golom silom, npr da presreću i oduzimaju tankere, ili da uvode sankcije zemljama koje kupuju rusku naftu i gas po "većim" cenama, a to je klasični banditizam, debeli povod za nova krvoprolića i uvod u treći svetski rat.