PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi završne radove na Kuli Beograd, gde mu je rečeno da je gotovo više od 70 radova gotovo, a da se završetak očekuje krajem godine.

Komentari (11)

Krsta 1981

28.07.2022. 11:25

Svi smo svesni trenutne situacije sa gasom i ostalim energentima. Nismo krivi ni mi ni vecina sveta ali posledice jednako trpimo. Verujem da će predsednik učiniti sve moguce da posledice svetske krize u što manjoj meri utiču na nas svakodnevni život.

Milica

28.07.2022. 20:44

Energetska svetska kriza koja je aktuelna u Evropi i svetu je nanela puno stete a plasim se da njen maksium jos uvek nisu ni osetili. Sigurnost je trenutno najvaznija i najbolja kljucna rec koji mozemo cuti od predsednika jer svetska kriza koja je nastupila a izazvana ratom je destabilizovala sve zemlje Evrope a i sire.

Slavko

28.07.2022. 21:06

Vest da još malo i naši skladišni kapaciteti za gas će biti puni je ohrabrujuća i čini nas mirnijim pred prestojeću zimu. Uzmimo samo činjenicu da u isto vreme ceo zapad uveliko troši rezerve predviđene za zimu, bez nade da će im se prilike stabilizovati uskoro.