TARIFA električara, vodoinstalatera i keramičara neretko zavisi od vremena kojim raspolažu i njihovog raspoloženja, a nema tog koji će vam reći cenu unapred

Komentari (12)

Gx

17.06.2021. 12:37

Dolazak i procena kvara i radova se oduvek naplaćivala, prilikom poziva majstora pitate koliko košta dolazak i da li ako se opredelite za njegove usluge, taj dolazak se ne naplaćuje. To je oduvek bila praksa, ko ne pita na vreme, nek plati, ...pa nije ništa bolje ni na pijaci

Majstor

17.06.2021. 12:40

Kao prvo, sasvim je normalno da se naplacuje dolazak.Niko ne dolazi na metli, već svi mi moramo doci automobilom koji trosi gorivo, ne vodu. Dobar dan majstore, pregorela mi sijalica,mozete li doci da je zamenite? Dodjes...ono momcina od 2 metra i 30 godina ne zna kako se sijalica menja. Zamenis, naplatis 1500, jer i ako je to smesan posao ti moras doci .Kad kazes cenu on te napadne kako za smesan posao naplatim toliko.Zato molim lepo, kome je skupo..neka zasuce rukave i uradi sam.

sara

17.06.2021. 15:14

Uverila sam se više puta da su lopovi i kvazi majstori, koji ne izdaju račune za svoj nekvalitetan rad i treba ih prijavljivati inspekciji i policiji!!!!!.

Nekac

17.06.2021. 18:28

Pre nego sto napisete ovakav naslov, izadjite na teren. Nije papreno nego jeftino. Majstor mora da kupi vozilo, profi alat koji u Srbiji vise kosta nego u evropskoj uniji. Da sipa gorivo u ta kola, dodje, odradi, pazi na stvari, na cistocu, na kvalitet, i da odgovara za taj posao. Sve kosta. Ima ljudi koji idu na skijanje, bacaju pare na muziku a ovamo se ciganisu za 50e kad treba nesto majstor da im radi!!!

Da

17.06.2021. 18:34

Znaci,kada mi pacijent dodje u ordinaciju ja mu naplatim cenu usluge plus svoj dolazak u ordinaciju posto ne zivim u njoj,gorivo,parkiranje i izgubljeno vreme ulozeno u tog pacijenta jer sam za to vreme mogao da lečim nekog drugog pacijenta!?

Darko

17.06.2021. 22:12

A skupo vam je? Pa popravite onda sami. Šta ste mislili da ce neko dzabe da dodje i da vam kaze sta je kvar? Stavite se vi na mesto tog majstora. Trosi gorivo i svoje vreme da dodje do vas i jos da vam odradi jeftino. A gde je njegova zarada? I on placa racune, i on hrani porodicu, i on placa stanarinu.

Ivana

18.06.2021. 19:24

Imala sam skoro slučaj otpušavanja wc šolje. Rekli su 3000. Dodje majstor skine je i očisti taj deo. Kaže mora mašinsko otpušavanje, koje je malo skuplje oko 10000. Ja pristanem i ode on po mašinu. Dok nije bio tu ja pustim vodu i vidim da sve otiče kako treba. Kažem mu to, on kaže nema veze, može još negde da bude zapušenje. Dok je radio sa mašinom u wc-u, isprskao mi je zidove kuhinje, frižider i elemente.. Rekoh mu da pazi šta radi. Završi on to sravi šolju i kaže 12000.pitam šta je još 2000, kaže demontaža i montaža šolje. Kažem platiću ti preko firme daj mi račun (na svu sreću). Ode on, ja da operem svinjac u wc i kuhinji shvatim da mi šolja šeta levo desno. Da skatim priču, došao je ujutro da je zalepi, jer su tiplovi pukli. Tokom noći od vode, mi poplavi spoljni zid kuhinje. Kaže niste trebali da je koristite... I tako... Firma koja mi je to radila je Aqva stil... Ako treba idem i na sud zbog obmanjujuće poslovne prakse.. Iskreno, nadam se da mi cev u podu nije probušio, jer će me mnogp koštati...