NOVO RADNO VREME ŠALTERA MUP-a: Evo do kada i gde možete podneti zahteve za izdavanje ličnih dokumenata

Z.U.

06. 05. 2021. u 16:26

- ZBOG početka letnjih godišnjih odmora i povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih i putnih dokumenata, Ministarstvo unutrašnjih poslova je produžilo radno vreme na upravnim poslovima u Policijskoj upravi za grad Beograd u Ulici Ljermontovoj broj 12a, i to subotom od 7.30 do 20 časova, kao i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

НОВО РАДНО ВРЕМЕ ШАЛТЕРА МУП-а: Ево до када и где можете поднети захтеве за издавање личних докумената

Arhiva

Takođe, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, od nedelje, 9. maja, građani koji budu elektronski zakazali termin, moći će da podnose zahteve za izdavanje pasoša i ličnih karata  nedeljom od 8 do 15 časova u zgradi SIV-a 3, u Ulici Omladinskih brigada broj 1, u Novom Beogradu.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu, u Bulevaru kralja Petra I broj 11, od petka, 7. maja, građani će moći da podnose zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša svakog radnog dana od 7 do 21 čas. U ovoj policijskoj upravi građani će moći i elektronski da zakažu termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će, kao i do sada, radno vreme prilagođavati potrebama građana i u zavisnosti od zainteresovanosti građana dodatno otvarati šalterska mesta za prijem zahteva za izdavanje ličnih dokumenta - piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju