IZNENADI JE ZA 8. MART! IGRAJ U MOZZARTU I OBRADUJ LEPŠU POLOVINU SA IPHONE 12 PRO!

Promo

08. 03. 2021. u 12:00

Već treću godinu zaredom na ovaj dan se organizuje specijalno takmičenje, a pobednik osvaja vrednu nagradu

ИЗНЕНАДИ ЈЕ ЗА 8. МАРТ! ИГРАЈ У МОЗЗАРТУ И ОБРАДУЈ ЛЕПШУ ПОЛОВИНУ СА ИПХОНЕ 12 ПРО!

Foto: Promo

Najlepši poklon ženi za 8. mart je saznanje da se njen muškarac zaista potrudio. Da je osmislio nešto novo, nesvakidašnje i uzbudljivo. Da je uložio svoje vreme, trud i borio se sa drugima da taj dar bude samo njen. I najbolji do sad! Mozzart vam ovog ponedeljka nudi mogućnost da igrate za lepšu polovinu i osvojite izuzetno vrednu nagradu. Ne postoji bolji trenutak da iznenadite svoju damu mobilnim telefonom iPhone 12 Pro!

Foto: Promo

Već treću godinu zaredom, Mozzart organizuje osmomartovsko takmičenje u klađenju na brojeve. U opticaju su dobitni tiketi grčkog Kina, grčkog Tomba i Kontra grčkog Kina, a nadmetanje će se održati samo na vebu, tokom celog Dana žena, sve do ponoći.

Svi dobitni tiketi igrača odigrani za izvlačenja grčkog Kina (20/80) i/ili grčkog tomba i/ili Kontra grčkog kina (20/80) pretvaraju se u poene, i to tako što se maksimum tri najbolja tiketa sabiraju i predstavljaju njegov osvojeni broj poena. Poeni se računaju prema formuli (uplata*kvota- uplata)*2, pri čemu se za svaku uplatu preko 100 RSD uplata fiksira na 100 RSD.

Rang-lista sa naznačenim pobednikom takmičenja, i ostalim takmičarima do desetoplasiranog, biće ažurirana u utorak, 9. marta.

Naravno, nagradna igra važi i za dame, možda među njima i onih koje žele da uzmu stvar u svoje ruke i iskoristite ovu sjajnu priliku da osvoje iPhone12 Pro!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)