NISAM PROMENIO MIŠLJENJE: Reagovanje Mila Lompara povodom teksta o kandidaturama za SANU

V. N.

28. 02. 2021. u 09:39

POVODOM teksta "I Kusturica kandidat za SANU", objavljenog u broju "Novosti" od subote, reagovao je profesor Milo Lompar, kratkom izjavom, koju je uputio našoj redakciji.

НИСАМ ПРОМЕНИО МИШЉЕЊЕ: Реаговање Мила Ломпара поводом текста о кандидатурама за САНУ

Foto Ž. Knežević

- U vezi sa vašim tekstom o ovogodišnjim kandidatima za članstvo u SANU, koje je evidentiralo Odeljenje jezika i književnosti, molim da - i u elektronskom i u štampanom izdanju - objavite sledeću izjavu, budući da je pomenuto i moje ime.

"Kao osoba koja je imenovana kao kandidat još 2015. godine, napisao sam pismo tadašnjem sekretaru Odeljenja (19. 3. 2015), u kome sam tražio da se moje ime ukloni sa liste kandidata. Ništa se u mom ponašanju i mišljenju nije od tada promenilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (4)

NE ZNAM KAKO ĆU SVE PODNETI: Srna Lango kroz suze progovorila o sinu