GLUMICA Bojana Maljević oglasila se na svom Tviter profilu povodom slučaja Miroslava Mike Aleksića.

Ratko

17.01.2021. 23:22

Zasto es napada profesir sud ce odluciti da li je kriv ili nije. Koliko mi je poznato svi redom koji su poznavali profesora sunga hvalili kao vrhunskog pedagoga koji je svoje ucenike pripremio za to cime ce se bavit i sto je najvaznije sa svim onom sto ce ga sacekati u zivotù. Ako je tacno onda nije samo on kriv krivi su i roditelji jer oni su poveli svoju decu fda kod njega uce. Krive su i te ucenice zasto nisu odmah to prijavile roditeljima nego su cekale godine da prodju i okrive profesora. Mame su ocito a bogami i ocevi gurali svoje mezimice ne vodeci racina sta se radi u toj skoli.

Natalia

19.01.2021. 01:55

@Ratko - Ne ide da tako govorite o žrtvama seksualnog zlostavljanja jer ne znate, nadam se!, mada se i vidi, koliko je teško živeti sa sobom i tim teretom, posebno ne koliko je teško skupiti snagu i progovoriti o tome javno!

iz Bg

18.01.2021. 02:26

Sećam se, još pre 20 godina bilo je "fensi" da deca idu kod Aleksića - on ih uči pravim vrednostima, uči ih sticanju samopouzdanja, priprema za buduće glumce, ma moralista čovek. Sada, izgleda sve u skladu sa današnjim vremenima u Srbiji, isplivala sva neljudskost Mikina, čovek običan bludnik. Pitam se, kako je takav čovek, toliko eksponiran u društvu, popularan, poznat, do sada opstao, a da niko od dece, a pre svega, od roditelja nije ukazao na njegovo ponašanje. Pre verujem da su mnogi (roditelji) ćutali, nego što se sve ovo nije znalo. Nažalost, sve je morala da obelodani jedna od žrtava, nastranoga Mike.

Srecko

18.01.2021. 14:58

Ne znam sta da kazem, sve mi je ovo ruzno I odvratno. Posle filma " Otac", osetio sam neprijatnost sa svih strana. Nama pojedincima, uvek buducnost zavisi od nasih mentora, bilo koja da je, profesija u pitanju.Silovanje duha I manipulacije imamo na sve strane.Nije lako biti u kandzama velikoga Lava ukrotitelja glume. Svaka pomisao na tu vrstu pretnje, dovodi me do uzasa.Mene na poslu samo sto nisu tukli, pljuvanje je bilo u dalj, kao obavezna disciplina. Mi smo nemoralno drusto, bolesno ambicioznih ljudi koji misle da su " Bogovi".