CECINA ĆERKA POHAĐALA ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Anastasija zgrožena - poslala snažnu poruku na Instagramu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 01. 2021. u 17:54

VEST da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić navodno silovao Milenu Radulović kada je bila maloletna, a da ga je za isto delo prijavilo i više drugih devojaka, podigla je veliku praašinu.

ЦЕЦИНА ЋЕРКА ПОХАЂАЛА ШКОЛУ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Анастасија згрожена - послала снажну поруку на Инстаграму (ФОТО)

Foto: Instagram

Nakon velikog broja drugih javnih ličnosti, ovim povodom oglasila se i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović.

Pevačica je istakla da je zgrožena, i da je ona kao dete pohađala tu školu.

- Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu - napisala je Anastasija.

Foto: Printscreen/Instagram

Podestimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on silovao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - rekla je Milena Radulović za Blic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta