BILO JE HOĆE-NEĆE: Goran Milić o borbi sa koronom

J. Ž. S.

11. 01. 2021. u 16:51

NOVINAR Goran Milić javio se nakon što je bolovao od korona virusa i obavestio pratitelje preko društvenih mreža o svom zdravstvenom stanju.

БИЛО ЈЕ ХОЋЕ-НЕЋЕ: Горан Милић о борби са короном

Foto: Printskrin Youtube

Na Fejsbuku je napisao kako je proveo 16 dana na infektivnom odeljenju bolnice u Dubrovniku i da je imao upalu oba plućna krila, ali se na kraju, kako kaže, kovid povukao.

- Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, i nisam bio na respiratoru. Hvala svima koji su me lečili kao da sam im rod rođeni - napisao je Milić.

Poznati hrvatski novinar se zahvalio svima na podršci i otkrio kakvi su mu trenutno planovi.

- Sad ću u Slanome šetati uz obalu mora, smišljati neke nove TV priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu - napisao je. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!