SRPSKA inteligencija često je u našoj istoriji, od Rastka Nemanjića i turskog doba do današnjih dana, plaćala danak neposlušnosti.

Komentari (6)

Mr Radomir Scepanovic

01.11.2020. 18:42

Да ли је на Сремски фронт ишла омладина из Словеније и Хрватске или Босне и Херцеговине или само интелектуална омладина из Србије? Комунистички сатрапи и србомрсци, архитекте уништења Србије!

Upadljivo

01.11.2020. 18:53

Nista nije gotovo niti je proslo. Ko i danas protivzakonito drzi zakljucanim arhive udbe ? Ko krije otmicare beba i ubice srpskog naroda? Koje poreklo imaju danasnji tajkuni? Ko zivi na Dedinju?

TAsa

01.11.2020. 19:23

Novina r izneo toalnu laz u vezi broju zrtava Sremskog fronta,na Normandiji je izgunulo najvise boraca ikad zapisano u novijoj istoriji. NA danasnmji dan pitam se ljude od pravde kako to da niste ratovali i Branili Srbe u Krajini ili Bosni. Kako to da niste se izborili za gratis skolovanje kao u npr.Sloveniji ,a danas svi laprdate a pojma nemate. Svi ste vi sitne duse zato vas ni Bog ne zeli.

veselnik

08.02.2021. 00:28

"Najzad smo dobili ono, za sta smo se borili" - rekao je u prvom telefonskom razgovoru Koca Popovic iz vile na Dedinju u koju se tek uselio odmah posle oslobodjenja Beograda. Ovo znam iz prve ruke, rekao mi je covek (tada prisutan, moj rodjak) iz centra veze Vrhovnog staba.