PRETUČEN PROFESOR: Sukob đaka dve gimnazije, teško povređen nastavnik koji je pokušao da ih razdvoji

Novosti online

15. 05. 2024. u 12:28

U SUKOBU učenika Desete gimnazije i Treće beogradske gimnazije jedan od aktera je teško povredio profesora koji je pokušao da ih razdvoji.

ПРЕТУЧЕН ПРОФЕСОР: Сукоб ђака две гимназије, тешко повређен наставник који је покушао да их раздвоји

Foto: P. Milošević

Jedan profesor Treće beogradske gimnazije u Beogradu pretučen je tokom fudbalske utakmice, koja se u utorak odigravala u Trećoj beogradskoj gimnaziji, a od strane učenika koje je u međusobnom sukobu pokušavao da razdvoji.

- Do incidenta je došlo na humanitarnom turniru "Gimnazijada" kada je tokom fudbalske utakmice učenika Treće i Desete gimnazije povređen jedan od profesora koji je pokušao da spreči nasilje među učenicima - potvrdio je jedan od roditelja.

Za Treću gimnaziju nasilje je neprihvatljivo i mora se poslati jasna poruka da mu nigde nije mesto, a nikako u školi - piše u poruci koja je prosleđena roditeljima.

Povodom ovog slučaja u medijima se oglasila direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš, koja je potvrdila da je do incidenta došlo, kao i da je incident prijavljen policiji.

- "Gimnazijada" je prekinuta i mečevi za danas i sutra su otkazani - potvrdila je Čokaš.

(Informer)

BONUS VIDEO: Svečano otvaranje vetroparka Krivača - prvog vetroparka u Istočnoj Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)