"NOVOSTI" SAZNAJU: Beba porodilje iz Vranja koja tvrdi da je doživela akušersko nasilje nema povrede

J. S.

26. 01. 2024. u 07:54

PREMA saznanjima "Novosti", dečak rođen u Vranju, čija majka tvrdi da je preživela pakao na porođaju, nema povrede na mozgu od vakuuma koji je korišćen tokom porođaja, utvrđeno je na pregledu u Nišu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Беба породиље из Врања која тврди да је доживела акушерско насиље нема повреде

Foto: J.S.

Pregledi su obavljeni na Pedijatriji u Nišu. Reč je o ultrazvuku mekih tkiva i specijalističkom pregledu pedijatra. Nakon pregleda roditeljima je savetovano praćenje od strane izabranog pedijatra.

Prema nezvaničnim saznanjima, obavljen je unutrašnji nadzor, ali nije saopšteno da li je bilo propusta ili neetičkog ponašanja tokom porođaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!